Műszaki ellenőrzés

Műszaki ellenőrzés

Szakembereink között számos műszaki ellenőr áll rendelkezésre, az ország különböző pontjain.

A vonatkozó kormányrendelet szerint: kötelező építési műszaki ellenőrt megbízni a külön jogszabály szerint építési engedélyhez kötött építési tevékenység esetén, ha – az építőipari kivitelezési tevékenységet több fővállalkozó kivitelező végzi, ha az építési beruházás a Kbt. hatálya alá tartozik, az építőipari kivitelezési tevékenység nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügy tárgyát képezi, ha az építőipari kivitelezési tevékenység műemlékvédelem alatt álló építményt érint, vagy ha rendelet 17. § (2) bekezdés alapján építtetői fedezetkezelő működik közre.

Akkor tehát, ha Ön nem egyetlen kivitelezővel építteti fel a házát, hanem külön-külön ad megbízást egy építőmesternek, egy villanyszerelőnek vagy egy épületgépész vállalkozónak, máris jogszabályi kötelezettség, a műszaki ellenőr közreműködése.

Műszaki ellenőri szolgáltatásunkat azonban nem csak kötelező volta miatt ajánljuk! Ha Ön nem szakember, ellenőrünk segít a most már kötelező E-napló kezelésben, a kivitelezési hibák kiszűrésében, és közreműködése gyakran már kivitelezés közben megtakarítást hoz, az elkerült hibák későbbi kellemetlen anyagi és egyéb hatásainak kiküszöböléséről nem is beszélve.

Kérjen időpontot ingyenes konzultációhoz

Comments are closed.