Épület állapotfelmérés

Épület állapotfelmérés

Amikor Ön egy meglévő házat tervez felújítani, vagy ház vásárlás előtt áll, a fennálló épületi hibák, és a reális felújítási feladat megítélésében tudunk segíteni. Ennek eredményeképpen születhet egy felújításra vonatkozó műszaki tartalom meghatározás, egy specifikáció, egy teendő lista az épület egyes részeivel kapcsolatban, illetve ennek költségvonzatai. Elkészítjük a tervezett felújítás költségbecslését, vagy készülhet egy teljes költségvetési kiírás is beárazva. Ez sokat segíthet a tervezett beruházás értékének, pénzügyi szükségletének megítélése, a valós vételár megállapítása céljából.

Szemrevételezésen alapuló véleményezéstől kezdve, az épületdiagnosztikai módszerek teljes tárházát felvonultatva, bármely kérdésére választ kaphat. Megvizsgáljuk az épület tartószerkezeti részeit, számítással ellenőrizhetők a meglévő szerkezetek teherbírásai. Megvizsgáljuk a fontos csomópontokat, javaslatot adunk azok esetlegesen szükséges átépítésére, megoldási lehetőségeire, annak költségvonzataira.

Igény szerint állagfelmérésen túl, végezhetünk lézeres méretellenőrzést, műszeres vizsgálattal feltérképezhetjük a hőhídakat, de a födém, fal, és egyéb szerkezeti csomóponti kérdések megítéléséhez gyakran bontással járó feltárásra van szükség.

Kérjen időpontot ingyenes konzultációhoz

Comments are closed.