Rólunk

Hogyan működik az Építész.hu oldal?

img4Oldalunkon a teljes építési folyamat minden szakaszához segítséget talál, az összes felmerülő részletre megoldást nyújtunk szakembereink segítségével. Ajánlatunk elsősorban az építészeti tervezésre, az engedélyezési és kiviteli terv készítésre, és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokra alapul. Amennyiben kivitelezőt is szeretne találni, látogasson el a www.haz.hu oldalra.

Ha még nincs szakembere, jelentkezzen be egy első ingyenes 1 órás konzultációra.
Itt átbeszéljük leendő feladatát, meghatározzuk a következő teendőket, és alapvető kérdéseire is választ kaphat. Ezt követően adunk ajánlatot a tervezési munkára. Ezen a konzultáción akár – területi és szakmai döntés alapján ajánlott – leendő tervezőjével is találkozhat. Szimpátia alapján, vagy tervezési kapacitás szerint akár más tervezőt is ajánlhatunk.

Ha egyéb szolgáltatásaink valamelyikére van szüksége, ajánlatunkat e-mailben fogjuk Önnek megküldeni. Ajánlatunk elfogadása esetén megküldjük megbízási szerződésünket, és annak aláírása után megkezdődhet a feladat elvégzése. A folyamatba bármikor további szükséges szakembereket tudunk csatolni, legyen szükség szakági épületgépész, vagy épületvillamossági tervezőre, energetikusra, statikusra, vagy éppen beruházási, illetve építési szakértőre.

Tippek

Telek kiválasztás

Építész kollégánk már az építési telek kiválasztásakor segít a helyi előírások közötti eligazodásban. A beruházás megtervezésével a leendő épület méretének meghatározásával előzetes költségbecsléssel a tervezés előtt kialakíthatjuk a pénzügyi fedezetnek reálisan megfelelő épület méretét.

Kivitelezési dokumentáció

Tudja, hogy mikor lesz szüksége kivitelezési dokumentáció elkészítésére, mely akár jelentős további költséget jelent? Már a tervezés első szakaszában meghatározhatjuk az épület fő paramétereit, melyek hatással vannak a további tervezési feladatokra.

Energetika

Leendő épületének üzemeltetése és fenntartása, valamint az egyre szigorúbb energetikai követelményeknek való megfelelés, a tervezési folyamat egyik fontos kérdéséve vált. Szükség esetén bevonjuk energetikus szakemberünket, aki alternatív energiaforrások – akár későbbi – felhasználási lehetőségeit illető tanácsai a tervezési program részévé válhatnak.